Home
Videos uploaded by user “Michaella Neyssa”
DIY Blue & Turquoise Mermaid Hair - Cat Rambut Sendiri Dirumah (Bahasa Indonesia)
 
08:59
Quick and easy tutorial on how I got my Blue & Turquoise Mermaid Hair! // Products Used // Semi Permanent Hair Color from Manic Panic in AFTER MIDNIGHT & MERMAID
Views: 449274 Michaella Neyssa
MANILA, Philippines - Amazing Street Food, City Tour, Hair Makeover
 
18:10
Please THUMBS UP this video & Subscribe this channel! Social Media: Instagram: @michaellaneyssa THANK YOU FOR WATCHING!
Views: 62162 Michaella Neyssa
PALAWAN Philippines - Most Beautiful Island in the World!
 
15:01
I travel to the most beautiful island in the tropics of the the Philippines - PALAWAN. Here I explore through the limestone and clean beaches traveling to Big Lagoon, Small Lagoon, Kayangan Lake and snorkel in different areas of the tropical ocean. I also visit Puerto Princessa Underground River which is now one of the most visited tourist spot in the world ever since they have been declared by UNESCO as one among the new 7 Wonders of Nature. #itsmorefuninthephilippines Follow my journey around the world! Subscribe today! :)
Views: 11019 Michaella Neyssa
When in Boracay, Philippines : Be a Mermaid!
 
08:34
Thanks Boracay Mermaids to make one of my biggest childhood dream came true! Please THUMBS UP this video & Subscribe this Channel! Social Media: Instagram: @michaellaneyssa THANK YOU FOR WATCHING! :) xx
Views: 5615 Michaella Neyssa
CEBU PHILIPPINES - Whale Shark, Canyoneering, Kawasan Waterfalls
 
08:20
How to get Oslob from Cebu City? I took an Uber from Cebu Mactan Airport to Cebu South Bus Terminal. Take a Ceres Bus which has "via Oslob" on it's front sign. The cost is 150-160pesos I stayed at Noordzee Hostel (near to Oslob). I think it is more like a Resort rather than a Hostel. I booked a sea view private tent and it was very awesome! Please THUMBS UP this video & Subscribe this Channel! Social Media: Instagram : @michaellaneyssa THANK YOU FOR WATCHING! :) xx
Views: 12177 Michaella Neyssa
JAIPUR (Part 1) - Strangers Feed Me Food & Holi Festival Experience!
 
17:47
This is my first visit to Jaipur and second visit to India! Solo traveling all the way from Indonesia to this country because I love India with all my heart :) Kinda amazed with everything about India, especially the people. Had a chance to meet lots of amazing people , they even feed me with delicious food even we didn't know each other! I also celebrated Holi - the Festival of Color which turned out to be the most colorful moment in my life. Loveeee it! Celebrating the Holi Festival in India was truly a once in a lifetime experience. Even so, there are parts to this event I hope fellow travelers are aware of so I got some tips and trick for you guys! :) I'll upload the next episode of India Travel Vlog Series soon! Well ... next week! I promise hehehee Like this video? Please help give it a thumbs up, comment, and share this channel with a friend! Your extra love helps keep this channel going. I appreciate you, thank you!! If you're new here and reading this, please introduce yourself in the comments below. Always looking to meet adventurous & kindhearted spirits. Follow me on : INSTAGRAM → http://instagram.com/michaellaneyssa
Views: 488 Michaella Neyssa
SUMBA - Pecahan Surga di Timur Indonesia
 
20:45
Traveled to the most Magical Island in Indonesia - SUMBA Please THUMBS UP this video & Subscribe this channel! Social Media : Instagram : @michaellaneyssa THANK YOU FOR WATCHING!
Views: 438 Michaella Neyssa
TRIP TO INDIA - New Delhi, Dharamshala, Agra
 
05:40
Hey! This is my first video on YouTube I finally able to made my dream trip come true by visiting India last month. India gave me such a positive energy and good experiences of life in a whole new perspective. The country is very dynamic, the people are very warm to me and the food are AMAZING. I love India so much and will definitely be back someday! By the way... never thought that I'm gonna upload this video on YouTube so I shoot in the portrait position by using my Iphone camera, lol It might be the worst thing ever to watch a video in the wrong orientation, but.... enjoy! :p I hope you liked this video! if you did, don't forget to give it a thumbs up and subscribe to my channel to keep in touch with me! Music : Koi Mil Gaya
Views: 1289 Michaella Neyssa
New Samyang Challenge + ZONK
 
09:57
This was our attempt of doing the Samyang Challenge, as you can see it didn't go too well especially at the end part of the video! Don't forget to SUBSCRIBE, like, comment and share this video. Keep in touch! Instagram: @michaellaneyssa Thank you for watching, have a great day!
Views: 786 Michaella Neyssa
JAIPUR (Part 2) -  Diajak City Tour Sama Orang Gak Dikenal, Bahaya? - Solo Female Travel
 
15:23
Yang belum nonton Part 1nya, go watch it here : https://www.youtube.com/watch?v=fSc5v0SlX_Y This is my first visit to Jaipur and second visit to India! Solo traveling all the way from Indonesia to this country because I love India with all my heart :) Buat yang pengen nyobain jalan jalan ke India sendirian, terutama yang cewek cewek, pasti pertanyaannya ; Jaipur itu kayak apa sih? Bahaya? Apa sih yang bikin orang mau kesana? Kalo udah nonton video ini pasti banyak dapet gambaran atas pertanyaan pertanyaan itu. Masih penasaran? Kalo gitu langsung aja dateng ke sana! Banyak yang bilang kalau udah visit India, pasti kesannya either you love it or you hate it. Gak ada di tengah tengah. For me India turned as one of my most favorite travel destination. I absolutely loveeee India. Can't wait to be back! Say hi to my new friends that I met along this journey! Shubham https://www.instagram.com/shubham_sharma2511/ Bukhi https://www.instagram.com/holisticbukhi/ Lia https://www.instagram.com/astrilalia/ Beautiful Kurtas Sponsored by : Bunaai https://www.instagram.com/bunaai/ Like this video? Please help give it a thumbs up, comment, and share this channel with a friend! Your extra love helps keep this channel going. I appreciate you, thank you!! If you're new here and reading this, please introduce yourself in the comments below. Always looking to meet adventurous & kindhearted spirits. Follow me on : INSTAGRAM → http://instagram.com/michaellaneyssa
Views: 485 Michaella Neyssa
American / Korean Try Indonesian Snacks
 
25:12
My friends ; Jin Joo and Seung Ju are Korean lives in San Francisco - USA They tried these Indonesian snacks that I brought from Indonesia for the first time ever in their life! Don't forget to SUBSCRIBE, like, comment and share my video. Keep in touch! Instagram: @michaellaneyssa Thank you for watching, have a great day!
Views: 2037 Michaella Neyssa
INTRO TO MY CHANNEL & ME! :)
 
10:14
Heyyy, welcome to my Channel! I'll be more active at posting new videos in the future COMMENT BELOW VIDEO RECOMMENDATIONS! Don't forget to subscribe and turn ON those post notifications to see what's next to come! Follow me around :) Instagram : michaellaneyssa
Views: 1182 Michaella Neyssa
SIGHTSEEING & DISNEYLAND - SHANGHAI, CHINA
 
13:37
Vlog of my trip to Shanghai, China! Please THUMBS UP this video & Subscribe this channel! Social Media: Instagram: @michaellaneyssa THANK YOU FOR WATCHING!
Views: 724 Michaella Neyssa
1 Day in TOKYO - JAPAN
 
15:56
FOLLOW MY JOURNEY AROUND THE WORLD SUBSCRIBE TODAY! Social Media: Instagram: @michaellaneyssa Song Credit : PONPONPON - Kyary Pamyu Pamyu
Views: 1428 Michaella Neyssa
Glow Makeup Tutorial (Bahasa Indonesia)
 
24:02
Hey guys! Here is my first makeup tutorial video, hope you guys enjoy ;) ✧ Products used : Loreal True Match Foundation - W4 NYX Liquid Illuminator - Gleam Fenty Beauty Stix - Mocha Kat Von D Contour Palette - Shade Light Beauty Blender - Medium Size Tarte Shape Tape Concealer - Light Neutral Maybelline Fit Me Concealer - Medium 25 Too Faced Sweet Peach Palette Integrate Eyebrow Pencil Lux Bar Soap The Balm Highlighter - Mary Lou Hourglass Ambient Lighting Powder - Luminous Bronze Light Milani Baked Blush - Rose d Oro Mac Blush - Peaches Jeffree Star - Mannequin Maybelline Vivid Matte Liquid - Charmer 62 All Makeup Products from : www.beautystoreindo.com Eyelash Extensions and Eyebrow Embroidery from : @blushingdale ✧ Follow me on Instagram : @michaellaneyssa ✧ For inquiries & collaborations : [email protected]
Views: 285 Michaella Neyssa

Nutrisi rambut. Rambut indah yang sehat. Perawatan Rambut
Rambut indah adalah tanda keadaan yang baik dari keseluruhan organisme. Penelitian medis modern telah membuktikan bahwa bukan hanya prosedur eksternal yang memberi makan rambut. Yang terpenting adalah diet harian. Makan secara teratur dan termasuk dalam diet berbagai makanan yang tubuh menerima semua nutrisi yang diperlukan. Hanya dengan nutrisi yang tepat Anda bisa memiliki rambut yang sehat dan berkilau. Setiap makan harus mengandung makanan yang kaya vitamin, mineral, serat makanan dan protein, karbohidrat, elemen. Tidak perlu disangkal bahwa nutrisi yang tepat akan berdampak positif pada rambut. Dengan cara yang sama bahwa pola makan yang salah dan diet berbahaya menderita rambut, jangan salah. Diet seimbang dengan protein dan zat besi yang cukup merupakan aspek penting dalam memperkuat rambut. Dan untuk rambut yang segar dan sehat, kebutuhan gizi untuk mematuhi aturan-aturan tertentu.
Aturan nutrisi yang diperlukan untuk kesehatan dan kecantikan rambut
Makan makanan yang ringan dan bervariasi. Rambut Anda membutuhkan vitamin dan mineral. Akan menguntungkan kacang-kacangan, ikan, pisang, biji labu dan biji bunga matahari, kacang-kacangan, minyak sayur, makanan laut, produk susu (terutama yoghurt), oatmeal, gandum, biji-bijian tumbuh gandum, buah-buahan, sayuran, madu. Setidaknya sekali sehari, pastikan untuk makan buah dan salad. Jangan lupa bahwa menu harus beragam.
Minum setidaknya dua liter mineral atau mata air sehari (kecuali, tentu saja, Anda tidak memiliki masalah dengan ginjal): cairan menghilangkan racun dari tubuh. Baik untuk minum air cair (ini memiliki struktur yang berbeda). Membekukan air di dalam freezer, kemudian mencair saring (jangan sampai mendidih!). Minum air di antara waktu makan.
Selama makan atau segera setelah menahan diri dari minum - bahwa Anda hanya akan mencairkan jus lambung, mengurangi konsentrasi. Jika Anda memiliki kebiasaan minum air, makan, berpikir - mungkin ini adalah hasil dari kurangnya kelembaban dalam tubuh, ketika air liur tidak diproduksi dalam jumlah yang cukup.
Mendistribusikan kebutuhan harian air sehingga menyumbang 2/3 dari paruh pertama hari, pada malam hari tidak minum lebih dari setengah cangkir cairan, atau di pagi hari "kantong" di bawah mata dijamin.
Minum perlahan, dalam tegukan kecil, dengan senang hati. Serap segelas air "peregangan" setidaknya selama 10 menit. Jika Anda digunakan untuk mode "gurun", jangan mencoba selama seminggu untuk mengembalikan keseimbangan air biasa. Lakukan ini secara bertahap.
Menyerah minum kopi, teh kental, alkohol, keripik kentang, soda, makanan kaleng, mengurangi asupan gula dan permen.
Jangan merokok.
Jika Anda tetap diet Anda, cobalah untuk tidak menjatuhkan lebih dari 1 kg per minggu. penurunan berat badan yang cepat menyebabkan hilangnya tonus otot, yang mempengaruhi kondisi rambut.
Dalam hanya beberapa jam sebelum tidur Jangan makan, minum segelas susu atau jus.
Sebuah penampilan yang sehat dan awet muda juga dapat dicapai dengan asupan rutin jus wortel segar, susu, teh herbal, chamomile, peppermint, balm.
Dua kali setahun, harus mengambil kursus khusus vitamin untuk menguatkan rambut. Juga cocok adalah kompleks multivitamin yang ditujukan untuk memperbaiki kuku.
Membuat rambut tipis lebih kuat dan lebih mewah bantuan makanan suplemen kaya akan seng dan kalsium.