HomeЛюди и блогиRelated VideosMore From: Terranego media

D'Herbs Pewarna Rambut

32 ratings | 24221 views
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (17)
Adil Tarigan (2 months ago)
Aku pakai... rambut jadi botak...
Putera Syaz IV (21 days ago)
Adil Tarigan ahahahahahahhah
Albert Bruinekool (1 month ago)
You serious??
Puji Anto (9 months ago)
DATOK KONTOL.......BANCI !!!!!!!!?
Not Noob Gamer (11 months ago)
Maaf ye i nak tegur sikit.. Sebenarnya dalam islam haram warnakan rambut tapi hanya boleh guna inai... Inai pon hanya boleh untuk orang yant tak ada uban lagi
Putera Syaz IV (2 months ago)
Not Noob Gamer siapa ajar guna inai je boleh, pergi kaji balik dengar ceramah tentang perwarnaan rambut, zaman nabi dulu pakai inai, sebab ade inai je waktu tu, zaman sekarang banyak, boleh je tengok kupasan video ustaz azhar idrus dan ustaz don daniel
Nurul Badriah (1 year ago)
Warna hitam untuk rambut uban usia tua hukum haram ..warna lah uban di usia tua selain hitam hukumnya harus
Mohd Izzuddin (1 year ago)
Kenapa guna warna hitam? Warna perang lagi lawa....
GROWL Flippy-chan (3 years ago)
Mana boleh hitamkan uban.. Hukumnya haram :/
Ezairey Zack (6 months ago)
yup btl 2 tidak di galakkn mewarnakan warna hitam kerana takut akan ada unsur penipuan...tp setau saya x la sampy jatuh hukum haram..yg tidak di galakkn mewarnakan hitam kepada org2 yg dah berumur..if ade owg muda yg mempunyai penyakit uban tumbuh cpt d sebahagian kepala and die nk letak pewarna hitam..ape yg saya tahu boleh je...islam 2 mudah bro tlg jgn susahkn
komo nii (1 year ago)
BODO betulh,dapat pahala mewarna.tukan sunnah.mana ko dpt hukum haram warna rambut hitam tu? ada dlm alquran?cuma hadis saja mengatakan jgn guna hitam.jadi org2 diasia [email protected]@ perlu warna rambut kuning,merah,purple,hijau,biru biru air laut,mcm tu?jgnkita double standard tntg hadis ni,ianya mengikut kesesuain KO LH bkn aku.
Not Noob Gamer (1 year ago)
GROWL Flippy-chan ni semula jadilah boleh serap kau tu kalau nak fitnah pun biarlah tahu dulu :p
syz_ wn (1 year ago)
+Zaiton Yasir kalau jenis inai hitam yg dari jauh nampak hitam xpe tpi bila tengok dpan2 ade nampak putih skit
GROWL Flippy-chan (2 years ago)
+Adib Darwish Kau amal ajaran apa

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.