HomeЛюди и блогиRelated VideosMore From: Yusri Yunus

Cara Meluruskan Rambut secara Kekal #Episod 1

3724 ratings | 482703 views
Cara Meluruskan Rambut secara Kekal #Episod1 Hai nama saya Yus ! Saya dah bantu lebih daripada 1000 orang meluruskan rambut tanpa perlu rebonding. Saya nak share kepada anda semua , macam mana korang nak luruskan rambut dengan paste santan , aloe vera gel dan olive oil. Cara Meluruskan Rambut l Episod 1 Full ⇨ http://krimluruskanrambut.com/3-tips-meluruskan-rambut-tanpa-rebonding/ Harap korang tonton video ni sampai habis tau . Jangan lupa saksikan #Episod 2 ! Episod 2 : https://www.youtube.com/watch?v=vgobuMmFn1c&t=1s Suka dengan video ini ? Like sekarang ! Harap dapat memberi manfaat kepada anda semua. . Jom follow saya : ↓↓ ⇨ Subscribe ! https://www.youtube.com/channel/UCvXUMsUJHAv3SE97EIvoegg ⇨ Instagram: https://www.instagram.com/yusri_yunus96/ ⇨ Facebook : https://www.facebook.com/yusriyunus1996/ ⇨ Websites : https://3in1straight.com
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (1053)
Hidari Daniel (9 months ago)
Terima kasih abg yus sbab abg rambut sye dh lurus dan lembut bile ditiup angin melayang layang rmbut THIS PRODUCT IS SO GOOD!!!
Faris Ikmal (1 month ago)
Nama shampoo tu keratin ke?
faisal huthaimi (2 months ago)
awak pkai tips yg mne?
L
Alin (6 months ago)
Serius bang kau make cara itu bisa lurus?
aiman 56 (6 months ago)
Arief Aiman awak guna yang mana?
Bayu Candra (23 hours ago)
Pm
Mohd Zamri (3 days ago)
olive oil tu nk beli kt mne
Mhmmd Yusuf (5 days ago)
Kalo memang bisa ngelurusin rambut. Buktinya rambut lo aja ikal kambing
aliff haikal (5 days ago)
Bang bole whatsapp saya di - 0173766732
Muhammad Hafiz Ishak (7 days ago)
Assalamualaikum..nak tanya harga brapa.....
Yusri Yunus (7 days ago)
sila layari 3in1straight.com
Hafiz Hedir (8 days ago)
Pm 0146849401
Yusri Yunus (8 days ago)
sila layari 3in1straight.com
Harith Abu (8 days ago)
Pm
Assalamualaikum... Betul ke ni bang?
wafiq irfan (9 days ago)
Pm boleh ke
bily wen (9 days ago)
pm
azrey ayie (10 days ago)
Pm
RAFIF GAMING TRG (10 days ago)
Nmbr saya 0139021821
RAFIF GAMING TRG (10 days ago)
Saya nk order
Shah Danish (11 days ago)
kalau rambut kering pun lurus ke ???
Shah Danish (11 days ago)
Yusri Yunus ouh ok kalau ada rezeki saya beli 😆
Yusri Yunus (11 days ago)
yup..kering pun lurus..boleh ke www.3in1straight.com
Nizariman Nizariman (12 days ago)
Saya nak tapi berepe
Nizariman Nizariman (12 days ago)
Kalau guna aloe vera je boleh
Suhana Salleh (14 days ago)
Haii wan yunus
hazami mohd noor (14 days ago)
0179843679 pm bang
Basupati ratih (15 days ago)
Kaka saya orang indonesia Nama produknya apa kak
Faiz Asyiqin (15 days ago)
Salamualaikum abg yus saya nk beli produk ni
Fahmi Ansory (16 days ago)
Area Jual Prodak Tu Kt Mana Bg?
John Simon Ritchie (16 days ago)
KAYA TAI LU
Mohd Rian (17 days ago)
whatsapp 01136482374
Faris Fizal (17 days ago)
Sy nk produk tu yg berkesan selama sejam tu
Atoi baik (18 days ago)
de jual x produk tu ?? nk beli
Yusri Yunus (18 days ago)
sila ke http://krimluruskanrambut.com/ untuk membuat tempahan
Muhamad Fahmi (19 days ago)
pm ws . 0117693810
Megat Darwisy Luqman (20 days ago)
Kalau tepung lain boleh ke???
Afif jazimin (24 days ago)
No saya 0189828164
Afif jazimin (24 days ago)
Abang pm
zura ayuni (24 days ago)
Nak
Yusri Yunus (24 days ago)
sila ke http://krimluruskanrambut.com/ untuk membuat tempahan
Muhd Shahrizal (25 days ago)
yusri yunus 01119306605
Gawer Rifai (25 days ago)
Minta no wa
Rahman Syah (25 days ago)
Betul ke ni bang..klua betul tolong bagi tau cara ya..sila komen ye😁
Petir Tinta (25 days ago)
Abang ape masih ade
Petir Tinta (25 days ago)
Pm
Yusri Yunus (25 days ago)
klik 3in1straight.com
Suerento Amran (26 days ago)
Hasil dia sama mcm krim pelurus yg dijual kat kedai ke?
Suerento Amran (26 days ago)
pkai sekali sehari sbelum pegi sekolah. Pkai dlm 2 minggu lepas tu stop.
Yusri Yunus (26 days ago)
brapa kali pakai sehari ? pakai secara konsisten selama brapa lama ?
Suerento Amran (26 days ago)
pernah cuba yg aloe vera. Tapi rambut jd keras.
Yusri Yunus (26 days ago)
ya..cuba dulu baru tau hasilnya mcm mana
Petir Tinta (26 days ago)
Pm
Catur Surya Dharma (27 days ago)
Gua pen comment tapi binggung comment apa ? Kasih tau dong gaes
Mat Lot (29 days ago)
Abg saya berminat dgn produk abg ni.ni no saya 0183626492
Mat Pih (29 days ago)
Abg yus, produk tuh ade lagi tak?
joevian The great (1 month ago)
tapi kenape rambut admin tu tak lurus
joevian The great (1 month ago)
?????
muhd syukur (1 month ago)
pm ,memerlukan
izul doank (1 month ago)
minyak zaitunnya merk ap bang
adam fahim (1 month ago)
Aku nak
Shadow Yohan Gamers (1 month ago)
Wajah nya di kondisikan
Nik Zulkurnain (1 month ago)
nk
Syarul Hariku (1 month ago)
01151856319
Syarul Hariku (1 month ago)
bg no yunus
Maka Gawa (1 month ago)
Rmbut kau pun tk lurus
Yusri Yunus (1 month ago)
marah betoi hahaha
FAUZAN BIN AB RAHMAN - (1 month ago)
Cara 1 tadi prlu dipakai brpe hari
Faris Ikmal (1 month ago)
Yusri tips hot steam olive oil tu brapa lama nak biarkan Kat rambut. 30 minit ke?
Faris Ikmal (1 month ago)
Ada cara nak lembutkan rambut yang kasar Tak?
Naqibah Kamaludin (1 month ago)
Nak
Awak nii orang Malaysia ye
Saiful Fikri (1 month ago)
pm 01129584675
Karek goreng
Tik Tok (1 month ago)
Hai, bekas tu apa? Wadah ke?
Syazmi Hakim (1 month ago)
Olive oil tu mntng ap plakkkkkkkk
ahmad hilmi (1 month ago)
0148068651
سعدة سوق (1 month ago)
yusri yunus kenapa tak letak nombor tel abg je..biar snang buyer nk contact
Yusri Yunus (1 month ago)
sila ke http://krimluruskanrambut.com/ untuk membuat tempahan
Akmal sepet (1 month ago)
please pm bro 0138076076
Yusri Yunus (1 month ago)
sila ke http://krimluruskanrambut.com/ untuk membuat tempahan
Mohd Iskandar (1 month ago)
pm
Maylin Peli (1 month ago)
PM
Jas Pani (1 month ago)
make apa?
bundane keinan (1 month ago)
Saye nak
Hanafi Napy (1 month ago)
Pm pls 😫
Yusri Yunus (1 month ago)
sila ke http://krimluruskanrambut.com/ untuk membuat tempahan
Ardi Craytoz (1 month ago)
Bang krim yg dijual ada di indonesia ga
HRQ GAMING (1 month ago)
Abg yus brape harganya full set produk Tu abng
Naqiuddin Razali (1 month ago)
HRQ GAMING RM 130
Blicious Series (1 month ago)
Hai.Terima kasih tentang tips ini.Saya berpuas hati.Rambut saya begitu lembut
Yusri Yunus (1 month ago)
Terima kasih gunakan tips yg sy share !
ikmal hassan (1 month ago)
Pm
mask CDeath (1 month ago)
Pm 01137088247
Febri Hariono (1 month ago)
Mau
Norfadly Affindy (1 month ago)
pm
Abc 123 (1 month ago)
Terima kasih abg
fadel arsyad (1 month ago)
Saya berminat bang
Ahmad Fawwaz (1 month ago)
PM
Ikram Hakimi (1 month ago)
Boleh pm sy untuk krim ni tak 01139091603
Yusri Yunus (1 month ago)
sila ke http://krimluruskanrambut.com/ untuk membuat tempahan
Tuan Alif (1 month ago)
nk tnye kena pakai 3tips atau 1 je
Tuan Alif (1 month ago)
pm0199380390
Tuan Alif (1 month ago)
betul menjadi ke
Yusri Yunus (1 month ago)
kalau setakat tanya je mmg xjadi ;)
Hisham Sado (1 month ago)
Abg ape nme produk abg? Dkt mall mne yg ade jual?
Abbad Rosnan (1 month ago)
Pm
Zulhilmi Mansor (1 month ago)
mcm mna nk luruskn rmbut ?? pm laaa
Yusri Yunus (1 month ago)
sila ke http://krimluruskanrambut.com/ untuk membuat tempahan
musss rahman (1 month ago)
Yg part olive oil tu nk biar kn bape minit pastu basuh pakai syampo eh bang yusri
Yusri Yunus (1 month ago)
30 minit
Adli SYAHMI (1 month ago)
0179360535
12345 6789 (1 month ago)
mula bt nk lurus rambut pastu beli produk buto hang
yusri mokhtar (1 month ago)
Hi saya pon yus jugak
Yusri Yunus (1 month ago)
hi !
Nazmi Naza (1 month ago)
Pm 01110622473
Ahmad Faiz (1 month ago)
bang olive oil tu 3kali sehari kan waktu bile nk kena pakai
Apit Thunder (1 month ago)
Workout weiii OMG😍
Faris Ikmal (1 month ago)
Afif Akmal haha
Apit Thunder (1 month ago)
Faris Ikmal haha,ya pelan² klau tak workout tu komen lembut² la kt sini,nnti kena bahan,aku beli syampoo ja satu set free iron,sbb feedback psal syampoo tu CENGGINI ARR👍👍👍
Faris Ikmal (1 month ago)
Afif Akmal baru je tadi lepas sahur aku try guna tips pertama kat rambut aku. Lembut la sikit tapi still kerinting. Biasala baru first time buat x nmpak lagi la perubahan. Pastu aku guna tips yng episode 2 tu spray Kat rambut guna air beras. X nmpak perubahan lagi la guna air beras ni. Tapi aku sabar jela tunggu dalam 2 3minggu aku komen ahh Kat sini nanti menjadi ke x
Apit Thunder (1 month ago)
Faris Ikmal tak guna lagi ko dah gune ke?
Faris Ikmal (1 month ago)
Afif Akmal ko beli produk dia. Aku ingatkan ko guna tips yang dia bagi tu.
Daus Dausdariah (1 month ago)
Terbaik lah...
King Scout (1 month ago)
Ni jugak.....
bukhar yzr (2 months ago)
Produk tu satu berape
Mahendra Gus (2 months ago)
Sye nk beli Ni nombr wa saye :08234026944 Mohon dibles sya membutuhkn krim itu bang
shah solihin (2 months ago)
0174544991
Joshua Issac (2 months ago)
apa minyak olive
Haiqal Paduka (2 months ago)
0139032134
Hazim Rifqi (2 months ago)
Sy mhu
Merlisa Kamalia (2 months ago)
Kat mane nak beli produk tuu??

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.